Certificat de garantie

DECLARATIE DE CONFORMITATE SI GARANTIE

SC Dona Serbanescu & CO SNC, cu sediul in Ramnicu Valcea, Str Int Violetelor nr 10, Bl N 27, Sc A, ap 8, Nr. de inregistrare la Reg. Com. J38/296/1992, CUI RO 2539428, autorizatie ANPC pentru efectuarea operatiunilor cu metale pretioase si pietre pretioase, asigura garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.
Bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat si marca de garantie proprie VL01.
Pietrele naturale pot prezenta mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.

Clientii Silverish.ro pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Silverish.ro garanteaza returnarea contravaloarii comenzii in cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Precautii si informatii utile

Va recomandam sa feriti bijuteriile de lovituri, sa deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile etc.
Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergentii, produse cosmetice si chimice, pentru a evita dezlipirea partiilor (pietre pretioase si semipretioase, cristalele de zirconiu, stasuri) si uzura partilor care contin piele naturala sau alte materiale!

Bijuteriile care contin parti din cauciuc isi pierd elasticitatea daca intra in contact cu spray-urile cosmetice sau cu orice alt produs petro-chimic. Materialele de natura organica, perle, corale, scoici, sidef, sunt sensibile la produsele cosmetice si petro-chimice. Bijuteriile cu pietre semipretioase, colierele nu se vor purta in timpul somnului, pentru a evita deteriorarile.
Feriti bijuteriile de accesul copiilor mici.

Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte de a lucra cu diverse substante chimice, pentru a nu-si schimba culoarea si pentru a nu se deteriora stratul de suprafata. Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratie abundenta, pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata, dezlipirea partilor sau indepartarea stratului de suprafata al bijuteriei.

Udarea puternica cu apa, acetona sau alte lichide va duce la dezlipirea pietrelor. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor. Nu indesati toate bijuteriile intr-un singur sertar, pastrati-le separat. Bijuteriile din argint vor fi pastrate in pungute de plastic, in locuri uscate departe de bucatarie, baie sau dus, pentru a evita contactul lor cu umezeala si caldura, pentru a preveni oxidarea lor.

Bijuteriile din argint 925 netratate cu rodiu se pot oxida (innegri) in contactul cu umezeala sau caldura excesiva – acesta nu este un defect. Curatati bijuteriile din argint simplu cu bicarbonat sau cu solutii speciale pentru curatarea argintului, pentru a le reda stralucirea.
Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora. Bijuteriile cu perle sau piere naturale nu vor fi curatate cu solventi sau substante chimice destinate curatarii argintului, pentru ca ar putea sa-si schimbe culoarea.

Conform aceleiasi ordonante, vanzatorul este obligat, la cererea consumatorului sa inlocuiasca produsul sau sa restituie contravaloarea acestuia, numai in cazul in care timpul de neutilizare al produsului, din cauza deficientelor aparute in cadrul termenului de garantie, depaseste 10% din acest termen. Restituirea contravalorii sau inlocuirea produsului, se face numai dupa constatarea imposibilitatii folosirii acestuia si numai daca aceasta situatie nu este imputabila cumparatorului.

Un magazin serios cu produse de calitate. Il recomand cu toata increderea.

Alexandra Maria